Y81 masini fa'ato'a u'amea u'amea u'amea

Ona o le utiuti ma le le toe faʻafouina o minerale, faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o tagata soifua, o nei punaoa o loʻo faʻaitiitia i taimi uma, o le le lava o punaoa ua noatia e avea ma tulaga e manaʻomia e tagata soifua ona faʻasaga saʻo. O le faʻalavelave o le suiga tuai ma le fou i le faʻaaogaina o oloa uʻamea e le maalofia. Ona o le pala, faʻaleagaina ma le faʻaleagaina masani o oloa uʻamea, o se numera tele o uʻamea e gaosia i tausaga taʻitasi. Afai e lafoa'i nei u'amea otaota i le mana'o, o le fa'aleagaina o le si'osi'omaga ma le fa'ama'imau o punaoa u'amea utiuti o le a mafua ai. E taua tele le sao i le toe faʻaleleia o uʻamea, toe faʻafouina o le faʻafefeteina, felauaiga uʻamea solo ma le faʻateʻaina pisinisi.
masini oomi vaie mo ituaiga uma o mea u'amea oomi poloka afifi galuega talosaga. O mea e tu'u i totonu o le atigipusa meafaitino, ma o lo'o galue le pa'u hydraulic i lalo o le mamafa e fa'apipi'i ma fau ai mea i totonu o afifi u'amea eseese. Tafe le packer hydraulic e aunoa ma se uta, amata le pamu suauʻu afi, o le ogatotonu o le valve liliu o loʻo i le ogatotonu, ma o le suauʻu gaosiga o le pamu suauʻu e toe foʻi atu i le suauʻu suauʻu e ala i le eletise eletise eletise i lalo o le mamafa faʻatonutonu e le alavai fesoasoani. Lona lua o le faʻapipiʻiina o gaioiga, pe a galue le pamu suauʻu, o le gaosiga o le pamu suauʻu e ulu atu i totonu o le valve faʻatonutonu i lalo o le faʻatonuga o le mamafa e ala i le faʻaliliuina o le valve, o le piston rod e pa'ū malie pe a maeʻa le paʻu autu, ma le suauu i luma ole o le fagogo. O le tane suauʻu e maua mai le suauʻu suauʻu e ala i le faʻaliliuina valve, ma o le masini faʻapipiʻi e iloa ai le faʻatumuina o galuega; Ua toe setiina le packer hydraulic uamea, o le pamu suauu e galue, o le pamu suauu e tuʻuina atu i le potu pito i luma o le paʻu autu i lalo o le mamafa faʻatonutonu, o le suauʻu e toe foʻi i le tane ma faʻapipiʻi pusa i tua o le paʻu, ma toe foʻi le suauʻu. .
Talosaga: Y81 fa'asologa u'amea u'amea e mafai ona oomi uma ituaiga o lapisi uʻamea (mea leaga, shavings, uʻamea uʻamea, alumini solo, kopa apamemea, uʻamea uʻamea, solo taavale, ma isi) i cuboid, octagonal foliga, cylinder ma isi totogi agavaa o lena foliga, lea e mafai ona faaitiitia felauaiga. ma le faʻafefeteina o tau ma faʻaleleia le saoasaoa o le faʻafefe o le ogaumu. O lenei fa'asologa o balers e masani ona fa'aaogaina i u'amea u'amea, toe fa'aaogaina alamanuia, fa'apea fo'i ma nonferrous ma ferrous metallurgy alamanuia.
Fa'ailoga oloa:
.
2. O le auala o le tuʻuina atu o afifi e aofia ai le liliuina o le afifi, faʻapipiʻiina o le afifi, faʻapipiʻi luma o le afifi, ave le tusi lesona, ma isi;
3. O faʻataʻitaʻiga eseese e filifili mai ai: eseese omiga, pusa lapoa, faʻapipiʻi foliga lapoa;
4. A leai se eletise, e mafai ona faʻamalosia e le afi tiso.


Taimi meli: Sep-13-2021